STRASSMAYR

STRASSMAYR

U početku, ova kompanija se bavila obradom metala.

Zahvaljujući odlučnosti  porodice Strassmayr, kao i mogućnosti za razvoj kompanije, krajem 1965 – početkom 1966.godine ova kompanija je proizvela prvu mašinu za raspršivanje bitoemulzije pogonjenu pomoću industrijskog traktora ( vučne mašine).

Ovaj događaj predstavlja novo poglavlje u istoriji postojanja kompanije Strassmayr. Od tada, glavna aktivnost kompanije se odnosila na proizvodnju mašina za graženje i popravku puteva.

Od samog početka nastanka ove kompanije, glavno pitanje se odnosilo na konstantni razvoj tehnologije.  Razvijanjem novih tipova tehničkih rešenja, kompanija Strassmayr je odredila-definisala nove trendove u gradnji puteva. Tehnologija radova na zameni trase puta, reparaciji ili zalivanju pukotina – ovo su samo neka od rešenja koja je primenjivao ovaj proizvođač, a koja su jos uvek u upotrebi  u reparaciji puteva. Kao rezultat dinamičkih aktivnosti  Centra za inovacije (uvođenje novina) i Sektora za dizajn, kompanija na godišnjem nivou primenjuje nove tehnologije i izmene u gradnji puteva, omogućavajući sebi na taj način vodeći položaj kao proizvođacu na polju industrije.  Imajući u vidu stalni razvoj  kompanije,  osnovana je Strassmayr Grupacija sa stalnim povećavanjem broja kupaca.

Karakteristična narandžasta boja mašina za puteve  postala je sastavni deo slika predela u primeni evropskih i međunarodnih projekata za gradnju puteva.

 

Danas, Strassmayr brend  asocira na mašine vrhunskog kvaliteta i dodatne usluge koje pruža ova kompanija.

Profesionalan i kvalitetan pristup se ogleda u bezbroj sertifikata i nagrada koje je dobila ova kompanija. Kupci cene novine kod proizvoda, pravovremene isporuke i pouzdanost u pružanju usluga.

Tokom poslednje tri godine Strassmayr Grupacija  je sistematski razvijala mrežu ovlašćenih dilera – ne samo u Evropi, već i širom sveta

kako bi bila dostupna svakom kupcu i kako bi na profesionalan način kupcima pružila bržu uslugu.